Skip links

JACKPOT CARDS - GLOBAL

Jackpot Cards este un sistem de jackpot progresiv dezvoltat de compania Euro Games Technology (EGT), un furnizor de soluții pentru jocuri de noroc online și offline. Sistemul este disponibil în cazinourile online și offline care utilizează software-ul EGT și oferă jucătorilor oportunitatea de a câștiga una dintre cele patru nivele de jackpot-uri (Club, Diamond, Heart sau Spade) în timpul oricărui joc de slot EGT.

Sistemul Jackpot Cards este conceput pentru a adăuga un nivel suplimentar de entuziasm și posibilități de câștig la jocurile de sloturi EGT. Acest sistem este integrat în mai multe jocuri de sloturi ale EGT, inclusiv Burning Hot, 20 Super Hot, Egypt Sky și Shining Crown.

Când jucătorii joacă unul dintre jocurile compatibile cu sistemul Jackpot Cards, ei au șansa de a câștiga unul dintre cele patru niveluri de jackpot-uri. Fiecare nivel de jackpot are un pot progresiv, care crește cu fiecare pariu plasat de jucători care joacă jocurile compatibile cu sistemul Jackpot Cards.

Pentru a câștiga unul dintre nivelurile de jackpot, jucătorii trebuie să activeze jocul bonus Jackpot Cards, care poate fi declanșat la întâmplare în timpul oricărui joc de slot EGT. În timpul jocului bonus, jucătorii trebuie să descopere trei cărți cu aceeași suită (Club, Diamond, Heart sau Spade) pentru a câștiga nivelul respectiv de jackpot.

Jocul bonus Jackpot Cards poate fi declanșat în orice moment, indiferent de pariul plasat de jucător. Acest lucru înseamnă că orice jucător care joacă un joc compatibil cu sistemul Jackpot Cards are șansa de a câștiga unul dintre cele patru nivele de jackpot-uri.

Poturile progresive din cadrul sistemului Jackpot Cards pot fi câștigate în orice moment, dar șansele de a câștiga cresc odată cu mărimea pariului. Cu cât jucătorul plasează un pariu mai mare, cu atât este mai mare șansa de a câștiga unul dintre nivelele de jackpot.

Sistemul Jackpot Cards oferă un nivel suplimentar de divertisment și posibilități de câștig pentru jucătorii care joacă jocurile de sloturi EGT. Jackpoturile progresive sunt o caracteristică populară a jocurilor de cazinou, iar sistemul Jackpot Cards oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga sume impresionante de bani în timp ce se distrează la jocuri de sloturi.

În concluzie, sistemul Jackpot Cards dezvoltat de EGT este o caracteristică populară a jocurilor lor de sloturi și oferă jucătorilor oportunitatea de a câștiga sume impresionante de bani în timp ce se distrează la jocurile de cazinou. Acest sistem este disponibil în cazinourile online și offline care utilizează software-ul EGT și este integrat în mai multe jocuri de sloturi ale EGT.