Games International

Evenimente Games International

EVENIMENTELE  GAMES INTERNATIONAL

EXTRAGERE
30 000 lei

29 Iulie 2022, Brașov, 13 Decembrie nr. 17

𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 a inceput weekend-ul cu o petrecere inedită.
𝗩𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶 𝟮𝟴.𝟬𝟳.𝟮𝟬𝟮𝟮, ne-am distrat excepțional la extragerea de 3️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ lei💰 de lei din locația 𝟏𝟑 𝐃𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐧𝐫. 𝟏𝟕. 🤩🥳
Câștigătorii s-au bucurat pe langă sumele impresionante câștigate si de atmosfera de casino pe care o avem special pentru tine. 💰💰
Nu rata urmatoarele evenimente marca 𝗚𝗮𝗺𝗲𝘀 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹.

EXTRAGERE
ATV ADRENALINE

23 Iulie 2022, PREDEAL

Pentru ca am tinut-o dintr-o petrecere in alta, 𝐒𝐀𝐌𝐁𝐀𝐓𝐀 𝟐𝟑 𝐈𝐔𝐋𝐈𝐄 𝐥𝐚 𝐏𝐑𝐄𝐃𝐄𝐀𝐋 a avut loc Extragerea 𝐀𝐓𝐕 𝐀𝐝𝐫𝐞𝐧𝐚𝐥𝐢𝐧𝐞 unde câștigătorii au avut parte de suprize si atmosferă impresionantă. 🤩🥳
🍒💲Nu rata petrecerile organizate de 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥! 👑🍀

EXTRAGERE
ATV ADRENALINE

22 Iulie 2022, BUȘTENI

La 𝗘𝗫𝗧𝗥𝗔𝗚𝗘𝗥𝗘𝗔 din 22 iulie de la poalele Bucegilor, in 𝗕𝘂𝘀𝘁𝗲𝗻𝗶, am avut parte de premii inedite si atmosferă incendiară.
Așa ne-am distrat vineri seara la 𝗔𝗧𝗩 𝗔𝗗𝗥𝗘𝗡𝗔𝗟𝗜𝗡𝗘! Te așteptăm și pe tine la următoarele evenimente spectaculoase marca 𝐆𝐚𝐦𝐞𝐬 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥.

EXTRAGERE
30 000 Lei Focșani

01 Iulie 2022, FOCȘANI, str Republicii  nr. 64

Extragerea de 30 000 lei de la Focșani a fost un eveniment de succes marca Games International. Petrecerea a fost una la cote maxime unde paticipantii s.au distrat, au dansat si au avut parte de multe surprize.

Felicitam castigatorii si te asteptam si pe tine sa ai parte de astfel de castiguri doar la Games international!

EXTRAGERE
ATV ADRENALINE

18 iulie 2022, BRASOV, bd-ul 13 Decembrie nr.17 

MAREA Extragere ATV ADRENALINE din data de 18 iulie 2022 a fost o petrecere care a ținut pana in zori. Premiile extraordinare si câstigurile inedite au fost prezente la petrecerea noastră. Games International face celei mai inedite petreceri la care te asteptăm si pe tine!

Vă astepăm la toate evenimentele marca Games pentru câstiguri inedite si distracție la maxim.

BIG PARTY

18 martie 2022, BRASOV, bd-ul 13 Decembrie nr.17 

GAMES INTERNATIONAL aduce distractție la MAXIM, PREMII GARANTATE, MEGA HAPPY HOUR, LUCKY TICKETS, MUZICA si ATMOSFERA EXCLUSIVA.  Vă astepăm in data de 18 Martie 2022, in Brasov, pe bd-ul 13 Decembrie nr. 17, la o petrecere marca Games International.

BIG OPENING

 FOCȘANI –  Str. Republicii 64 

GAMES INTERNATIONAL vă asteaptă cu o experientă unică in noua locație de pe str. Republicii 64, FOCȘANI. Câstigurile și voia bună sunt ca la ele acasă. Vă așteptăm!

BIG OPENING

BUCURESTI – Str. 13 septembrie (MARRIOTT)

GAMES INTERNATIONAL iși deschide ușile intr-o locație nouă și cu adevărat atractiva din toate punctele de vedere. Vă așteptăm pe Calea 13 Septembrie nr. 101 – BUCUREȘTI 

BIG OPENING

BUCURESTI – Str. Ziduri Mosi, nr.2 (VERANDA MALL)

GAMES INTERNATIONAL vă asteaptă cu o experientă unică in noua locație din VERANDA MALL, str, Ziduri Mosi nr. 2.

Close Icon